Amerikai akciófilm, 2011, 120 perc

Álomháború (Sucker Punch)

rendező: Zack Snyder
forgatókönyvíró: Zack Snyder, Steve Shibuya
zeneszerző: Tyler Bates, Marius De Vries
operatőr: Larry Fong
jelmeztervező: Michael Wilkinson
producer: Deborah Snyder, Zack Snyder
vágó: William Hoy

Emily Browning (Baby Doll)
Jena Malone (Rocket)
Vanessa Hudgens (Blondie)
Jamie Chung (Amber)
Abbie Cornish (Sweet Pea)
Carla Gugino (Madam Gorski)
Jon Hamm (High Roller)
Oscar Isaac (Blue)
Malcolm Scott (szakács)
Ron Selmour

Baby Doll (Emily Browning) egy szegény sorsú lány, már csak a testvére maradt neki, mivel édesanyjuk elhunyt, aki a 2 lányára hagyta vagyonát. Nevelőapjuknak persze ez nem annyira tetszett, a lányok életére tör. Baby Doll már hiába sietett testvére segítségére, sajnos elkésett. Az apa a lányra fogott mindent, és elmegyógyintézetbe viszi.
Baby Doll már csak akkor eszmél fel mikor bezárják, és nem sok esélye és ideje van a menekülésre ugyanis a mostohaapja lobotomiát (agykárosítást) akar végeztetni a lányon, hogy elfelejtsen mindent és a rendőröknek se tudjon beszélni.
Az intézetben a lányok Madam Gorski doktornő drámaterápiájára járnak, ahol mindenki eljátszhatja, hogy mi történt velük, közben zene hallatszik, melynek hatására az elképzelt világ valóságossá válik a lányok számára.
Baby Doll sorsa meg van pecsételve, ám hogy átvészelje a keserves napokat, egy múlatóba, vagy inkább kocsmába képzeli magát, ahol a lányokat Madam Gorski erotikus táncra tanítja, hogy a férfi vendégeket szórakoztassák. Itt kicsit minden más mint a valóság, de a szereplők ugyanazok és a események is hasonlóak. Baby Doll megismerkedik a lányokkal, mindegyikük nagyon jól táncol. Amikor őt kérik fel hogy táncoljon, elsőre nem is sikerül, de aztán olyan jól csinálja annyira beleéli magát a zenébe, hogy egy fantasztikus állom világban találja magát, még a zene szól.