Amerikai romantikus vígjáték, 2011, 108 perc

Csak szexre kellesz (No Strings Attached)

rendező: Ivan Reitman
forgatókönyvíró: Elizabeth Meriwether
zeneszerző: John Debney
operatőr: Rogier Stoffers
producer: Jeffrey Clifford, Joe Medjuck, Ivan Reitman
vágó: Dana E. Glauberman

Natalie Portman (Emma Kurtzman)
Ashton Kutcher (Adam Franklin)
Lake Bell (Lucy)
Kevin Kline (Alvin)
Cary Elwes (Dr. Metzner)
Greta Gerwig (Patrice)
Jake M. Johnson (Eli)
Olivia Thirlby (Katie Kurtzman)
Talia Balsam (Sandra Kurtzman)

A történel 15 évvel ezelőtt kezdődik egy ifjusági táborban, ahol a két fiatal, Emma Kurtzman (Natalie Portman) és Adam Franklin (Ashton Kutcher) megismerkedik egymással. Majd rá 10 évre egy egyetemi kolesz bulin a véletlen ismét összehozza őket. Bár Emma nem itt tanul hanem az orvosin, ő csak egy családi összejövetel miatt érkezett a városba, el is hívja magával Adam-et. Kiderül az összejövetel egy temetés, bár a végeztével ismét úgy válnak el egymástól, hogy talán soha többé nem találkoznak. Egészen 1 évvel ezelőttig, mikor egy szép napon Patrice (Greta Gerwig) Emma barátnője és Eli (Jake M. Johnson) Adam haverja, össze nem futnak egymással. Természetesen a két főszereplőnk is ott van és újra találkoznak. Emma azóta már ideköltözött a városba ugyanis egy kórházban gyakornok. Ezúton nem bízzák, már a véletlenre a dolgot, Emma megadja telefonszámát és így válnak el ismét.
Napjainkban: Adam egy gimis sorozat forgatáson asszisztensként dolgozik. Apjához ment látogatóba, hogy leadjon neki egy epizódrészt amit saját maga irt. Ekkor jön be Adam 1 ével ezelőtti volt barátnője, aki azóta az apjával van. Adam nagyon megharagszik édesapjára és ráadásul a haverjai is baszogatják miatta. Elhatározza Adam, hogy muffrulettet játszik és felhív minden nőt, addig míg valaki nem hajlandó vele dugni, természetesen le is részegedik, bánatában, közbe.
Reggel viszont arra ébred, hogy egy idegen lakásban tök pucéran fekszik és egy idegen nő bámulja. Később a lakótársak is feltűnnek Patrice és Emma, mindannyian orvosok.
Emma a szobájában elmagyarázza neki a történetet, hogy hogyan került ide. De mivel mindketten, már majdnem meztelenek, megtörténik az eset és végre szeretkeznek is. Megegyeznek, hogy senkinek se beszélnek róla és nem lesz semmi érzelem köztük, csak barátság, mert máskülönben abbahagyják, csak szex lesz, akkor és amikor akarják.
Vajon meddig tudják így folytatni érzelmek nélkül?
Hiszen ha kialakulna valami kettőjük közt akkor fel kell bontaniuk megállapodásukat, és nem találkozhatnak egy ideig, és nem szexelhetnek egymással többé.