Amerikai romantikus vígjáték, 2011, 117 perc

rendező: Dennis Dugan
forgatókönyvíró: Timothy Dowling
zeneszerző: Rupert Gregson-Williams
operatőr: Theo van de Sande
producer: Jack Giarraputo, Adam Sandler

Adam Sandler (Danny)
Jennifer Aniston (Katherine)
Brooklyn Decker (Palmer)
Nick Swardson (Eddie)
Nicole Kidman (Devlin Adams)
Bailee Madison (Maggie)
Kevin Nealon (Adon)
Rachel Dratch (Kirsten Brant)
Minka Kelly (Joanna Damon)

Danny (Adam Sandler) esküvője készületein meghallja, hogy jövendőbeli felesége nem csak kigúnyolja hatalmas nagy orra miatt, hanem még meg is csalja öt. Miközben piába folytja bánatát elég érdekes dolog történt vele. A kocsmába belépett egy bomba jó nő, s mindenki nyomja neki a süket dumát, a nő persze leráz mindenkit kivéve Danny-t, mikor meglátja az ujján a gyűrűt. Persze Dannynek se kell több, egy kicsit hazudozik, hogy milyen rossz a házassága, és ez bejön a nőnek. Sőt, ezen túl, sorra ezzel a módszerrel szedi fel a csajokat, a jegyürü erejével.
23 évre rá, napjainkban: Danny egy népszerű plasztikai sebész, természetesen hatalmas nagy orrától is megszabadult. Egy fogadáson viszont megismerkedik egy gyönyörű fiatal szőke nővel Palmer-el (Brooklyn Decker). A tengerparton sétálgatnak, nagyon jól érzik magukat, ott is alszanak. Ám reggel a csaj megtalálja Danny jegyürüjét, és kérdőre vonja, ez egyszer nem jön be a kamu házasságos dolog. Danny a titkárnőjétől Katherine-től (Jennifer Aniston) kér segítséget, hogy mi tévő legyen, hiszen ez a mostani nő más, mint a többi. Katherine azt tanácsolja, mondja az Palmernak, hogy pont most válik, ám ő ezt nem veszi be oly könnyen. Nincs más hátra, mint hogy a titkárnőből egy menő orvos feleséget varázsoljanak, aki majd elmondja Palmernek, hogy pont most válnak.
Gondolnánk mi, hogy ez nem is lehet olyan nehéz dolog, eljátszani egy szerepet, csupa hazugságokkal, de közbejönnek Katherine gyermekei, sőt még egy Hawaii nyaralás is ahol mindannyian ott találják magukat, mint egy nagy boldog család.