Kanadai-amerikai vígjáték, 2009, 97 perc

Lehetek az eseted? (I Love You, Beth Cooper)rendező: Chris Columbus
forgatókönyvíró: Larry Doyle
zeneszerző: Christophe Beck
operatőr: Phil Abraham
producer: Michael Barnathan, Chris Columbus, Mark Radcliffe
vágó: Peter Honess

Hayden Panettiere (Beth Cooper)
Paul Rust (Denis Cooverman)
Jack Carpenter (Rich Munsch)
Samm Levine (Clerk)
Lauren London (Cammy Alcott)
Lauren Storm (Treece Kilmer)
Shawn Roberts (Kevin)

Véget ért a gimi, mindenki leérettségizett, de Denis (Paul Rust) még mindig nemkapta meg álmai nőjét Beth Cooper-t (Hayden Panettiere) és azon tűnődik ha nem tesz semmit se, akkor talán csak a 10 éves osztálytalálkozón látja őt újra. Ezért egy elég bizarr ötletel állt elő: A tanévzárón, mindenki szeme láttára a búcsúbeszédében, szerelmet vall a lánynak. Elég kínosra sikeredett ez a beszéd és ráadásul a lány pasija Kevin is hallotta az egészet. Bár Beth megbocsát a srácnak, mindemellett, hogy jól leégette mindenki előtt.
Beth szülei elutaznak, így szabaddá válik a lakás a bulizáshoz, már csak haverok és nők kellenének, de mivel ö a legnagyobb pancser a suliban, így csak Rich (Jack Carpenter) az egyedüli barátja. Ám valami csoda folyamán egyszercsak megjelenik 3 szexi lány a házuk előtt Beth-el az élen, akik bulizni jöttek,
Denis még egy pezsgős üveget se tud kinyitni a lányoknak. Elvágja magát, fejbe találja a dugó és a padlón fekszik, Beth siet a segítségére, és egy fagyasztott ételt nyom a homlokára. Denis férfiasságának se kell több, elég hogy a lány erotikus pózban ápolgatja. Nem kell sok idő, megjelenik Kevin is a bandájával, kik üldözőbe veszik Denis-t és evvel kezdetét veszi az éjszakai csavargás, bulizások sora, viccesebbnél viccesebb kimenetelekkel, miközben már mindannyian menekülnek Beth expasija elől.