Amerikai romantikus vígjáték, 2010, 91 perc

Minden kút Rómába vezet (When in Rome)rendező: Mark Steven Johnson
forgatókönyvíró: David Diamond, David Weissman
zeneszerző: Christopher Young
operatőr: John Bailey
producer: Rikki Lea Bestall, Gary Foster, Mark Steven Johnson
vágó: Ryan Folsey, Andrew Marcus

Kristen Bell (Beth)
Josh Duhamel (Nick)
Jon Heder (Lance)
Will Arnett (Antonio)
Dax Shepard (Gale)
Anjelica Huston (Celeste)
Alexis Dziena (Joan)
Danny DeVito

Beth (Kristen Bell) egy átlagos New York-i nő, egy múzeumban dolgozik kurátorként. Megvan győzővé arról, hogy csak az lehet számára az ideális pasi, akit majd a munkájánál is jobban szeret. Így nem igazán talál igazi kapcsolatra. Egy napon a húga, Joan (Alexis Dziena) avval állít be hozzá, hogy 2 hete megismerkedett egy Olasz pasival és már el is jegyezte, az esküvő Rómában lesz. Beth-re a múzeumban nagy feladat vár kiállítást kell szerveznie, pedig a húga esküvője 2 nap múlva lesz, mely alkalomról nem szeretne lemaradni, így az időbeosztása elég szűkös.
Ép csak megérkezik az esküvőre, de máris a munkával van elfoglalva. Viszont őt éri az a megtiszteltetés, hogy régi hagyomány szerint vázát törjön, ám nem sikerül neki sehogy se eltörnie, még egy mikrofon állványa is próbálkozik széttörni. Látva az egészet a vőlegény tanúja Nick (Josh Duhamel), siet a segítségére, jól összeismerkednek, még táncolnak is. Bethnek megtetszik a srác, ám amikor kifelé menet utánaindul, meglátja egy másik lánnyal és olyan szomorú lesz, hogy bánatában félrevonul egy szökőkúthoz. Ámor szökőkútja ez és te van érmékkel. A bánatos lány kilop 5 érmét, de mit sem sejtve, hogy evvel mit tett.
Hazatérve New York-ba fura dolgok történek vele, egy kolbászgyáros (Danny DeVito), egy utcai bűvész (Jon Heder), egy festő (Will Arnett), egy önimádó modell (Dax Shepard) és a riporter Nick is (akivel az esküvön ismerkedett meg) ott lóg a nyomába, mert mindegyik szerelmet érez a lány iránt. Bizony nem más ez mint a kút bűv ereje, de vajon van-e aki valóba szerelmes a lányba?